Please enable JS

Visit Murter

Klijent: Go Visit d.o.o.

Datum: 5. prosinca 2017

Vještine: PHP, Laravel

Link: visitmurter.com

Kontinuirano radimo na razvoju novih, inovativnih i kreativnih turističkih sadržaja sa željom da dugoročno pozicioniramo sam otok kao destinaciju visoke kvalitete.

Ideja Visit Murtera je da posjetitelji otoka Murtera, kao i svi koji pristupe stranici vide svu ljepotu našeg otoka, zanimljivosti koje im otok pruža za vrijeme njihovog boravka ovdje, izvanrednu hranu, kao i puno sportskih aktivnosti za sve one nemirnog duha.

Kako je nastala ideja

Radeći godinama sa gostima otoka Murtera, shvatili smo da je najveći problem dostupnost informacija. Gost prilikom posjeta željenog mjesta želi znati gdje se dobro jede, gdje se dobro pije, koje su plaže najbolje, da li možda postoje plaže za pse? Na koje izlete ići? Gdje iznajmiti brod, skuter ili bicikl? Gdje se može izaći ili povući u osamu! Da li otok Murter ima dućan sa svojim domaćim proizvodima, da li postoji servis za klime, kao i mnoge druge informacije! Sve to, i više, obuhvatiti će turistički portal Visit Murter.

"Pokretači ideje Visit Murter smo mi, mladi poslovni ljudi sa ciljem predstavljanja svog rodnog mjesta i unaprjeđenje turističke ponude otoka."

Paulo Bašić

Želimo da svaki gost otoka Murtera kao i onaj koji će to tek postati pronađe sve informacije na jednome mjestu! Jednom riječju želimo dostupnost informacija i odgovore na sva pitanja ponuditi na web portalu Visit Murter kako bi gosti bili zadovoljni jednostavnošću pronalaska najboljih stvari za njih , te kako bi upravo to postalo jedan od aduta zašto posjetiti ovaj predivan otok.

img

Sva mjesta na otoku

Web portal obuhvaća otok Murter sa mjestima Tisno, Jezera, Betina i Murter kao i Nacionalni park Kornati.