Please enable JS

Vila Moj San

Klijent: Vila Moj San

Datum: 12. travnja 2016

Vještine: PHP, Laravel, OctoberCMS

Veza: apartmani-zablace.com

Vila Moj san nudi vam ugodan smještaj uz pristupačne cijene.

Nevjerovatan mir i tišina u samo jutro, buđenje uz ptice i pokoju vjevericu, prekrasan pogled koji puca iz apartmana na obližnje otoke ... recimo da je samo jedan dio doživljaja koji možete doživjeti u vili Moj san. Velika blizina grada, nacionalnih parkova i svega ostalog što bi moglo pomoći da jedan odmor prođe u najljepšem sjećanju je za one koji traže malo više.

Lokacija i parking

Vila je smještena prvi red do mora, plaža je udaljena 5 metara od samih apartmana. Ispred kuće je veliko dvorište, tako da je besplatan parking osiguran za sve goste.

"Šibenska rivijera smještena je na području srednje Dalmacije, odlikuje se ljepotom svojih krajolika i bogatstvom kulturno-povijesnih spomenika."

Jasna Kuvač

Svi apartmani su klimatizirani, imaju terase, tv/satelit i mogućnost roštiljanja. Svi gosti imaju besplatan WiFi.

Zaljubljeni par sjedi na molu

Zablaće

Zablaće je malo ribarsko mjesto, 9 km južno od grada Šibenika, na magistralnoj prometnici u smjeru Splita. Mjesto se prvi put spominje početkom 15. stoljeća kada se ovdje nalazila solana. Stanovništvo Zablaća tradicionalno je vezano za uzgoj južnog voća, maslina i ribolov, pa se gostima u okviru pansionske ponude nudi domaća hrana i vino.