Please enable JS

Duos

Klijent: Duos d.o.o.

Datum: 19. veljače 2013

Vještine: PHP, Laravel, iRealOne

Veza: duos-croatia.com

Duos pruža usluge za sve vrste nekretnina na tržištu.

Njihova usluga uključuje zastupanje, profesionalno savjetovanje, usluge vezane uz korporativne nekretnine, razvoj projekata, posredovanje između najmodavca i najmoprimca, posredovanje između prodavatelja i kupaca i upravljanje sredstvima.

Govore više jezika

Sjedište tvrtke nalazi se u Murteru, a na području cijele regije surađujem sa korespondirajućim tvrtkama. Govore hrvatski i engleski jezik. Duos ima za cilj osigurati uslugu na visoko profesionalnom nivou. Nude pravu i brzu informaciju te sigurnost i povjerenje pri kupoprodaji nekretnine.

"Naše poznavanje tržišta nekretnina omogućava brzo i efikasno ispunjenje zahtjeva klijenata."

Paulo Bašić

Zaštita klijenata, odnosno njihova sigurnost (kako u pravnom tako i u svakom drugom pogledu), glavni je prioritet u Duos-u. Duos agencija surađuje s brojnim stručnjacima na raznim područjima ( odvjetnici, arhitekti, geodeti ) kako bi se na najbolji mogući način postigla zaštita i sigurnost njihovih klijenata.

Vode i savjetuju

Duos Vas vodi i savjetuje kroz cjelokupni proces kupoprodaje nekretnine, od pronalaska prave nekretnine do zaključenja kupoprodaje i uknjižbe u zemljišne knjige. Osim nekretnina iz ponude za svoje klijente traže nekretnine sukladno njihovim željama i kriterijima.