Please enable JS

Dragan Bašić

Klijent: Dragan Bašić

Datum: 20. veljače 2018

Vještine: PHP, Grav CMS

Veza: draganbasic.com

Izgradnja kuća, renoviranje kuća i dizajniranje interijera.

Već dugi niz godina bavi se izgradnjom i renovacijama kuća te dizajniranjem interijera. To je njegova najveća strast i ima veliko iskustvo u ispunjavanu želja svojim klijentima.

Art Gallery

Art gallery je u potpunosti nova zgrada s 4 apartmana i bazenom na vrhu, smještena na prekrasnom otoku Murteru. Svaka smještajna jedinica ima izolirana vrata koja osiguravaju spokoj i privatnost, ulazni hodnik, prostranu dnevnu sobu, jednu spavaću sobu, dvije kupaonice i u potpunosti opremljenu kuhinju.

"Najviše uživam donoseći radost u živote drugih, pomažući im uljepšati njihove domove, sagraditi nove ili u potpunosti preurediti postojeće kuće."

Dragan Bašić

Art gallery je vila, tijekom čije izgradnje se posebno pazilo i na najmanji detalj te materijale koji su se koristili, nalazi se na središnjoj rezidencijalnoj ulici te na povišenom položaju zahvaljujući kojem možete uživati u spektakularnom pogledu na Murtersko otočje.

Sailor's delight kuća u Betini

Sailors Delight

Vila Sailor's Delight smatra se jednom od 10 najljepših kamenih kuća Jadrana! Predivna i u potpunosti renovirana stara kamena vila nalazi se na samo par metara od kristalno čistog Jadranskog mora, u živopisnom gradiću Betini na otoku Murteru.