Please enable JS

Adriatica Consult

Klijent: Adriatica Consult d.o.o.

Datum: 21. studenog 2016

Vještine: PHP, Laravel

Veza: adriaticaconsult.com

Društvo Adriatica Consult d.o.o. osnovano je 2016. godine s ciljem da podrži, podijeli i poveže ljude u svim njihovim koracima koji vode od ideje do realizacije.

Misija mu je unijeti inspiraciju i inovativnost u zajednički rad s njihovim klijentima koristeći znanje, iskustvo i osjećaj za ono što je moguće. Vizija mu je postati pouzdan partner u poticanju i stvaranju novih ideja koje će provesti iz vizije u realnost.

"Sudjelovali su u pripremi, izradi i evaluaciji mnogih stručnih i znanstvenih projekata i programa u zemlji i inozemstvu."

Željka Skračić

Višegodišnje iskustvo na pripremi i provedbi razvojnih projekata u Hrvatskoj i zemljama jugoistočne Europe, financiranih anacionalnim sredstvima, sredstvima pretpristupne pomoći EU i iz drugih međunarodnih izvora.

Šibenska rivijera

Usluge koje obavljaju

  • Identificiranje i otkrivanje potencijala klijenata, preporuka odgovarajućih rješenja te pomaganje u implementaciji i realizaciji.
  • Osmišljavanje i razrada projektne ideje, ispunjavanje natječajne dokumentacije i osiguravanje pravilne prijave projekta.
  • Uslugu razvoja projektne ideje provodimo u obliku kompletnog vođenje procesa ili u skladu s potrebama klijenata.